Om Ti på topp

Informasjon til deltakere av Ti på topp

Ti på topp har som mål å gjøre det enklere for deg å komme seg ut i naturen i ditt nærområdet. Vi ønsker fremme turglede og aktivitet ved å ha turer i omådet der du bor. Turene er varierte i lengde og terreng. 

Målet med Ti på topp er å samle turpoeng i konkurranseperioden som er fra 10. Mai til 10. Oktober. Du får 1 poeng pr gang du sjekker deg inn på et turmål. Det er mange flotte premier å vinne. 

Hvordan delta?

Last ned Ti på topp appen til din mobil, den bruker du når du sjekker deg inn på turmålet. Da registreres turpoenget. Du har full oversikt over turer og dine poeng i appen. Ti på topp er en digital konkurranse så appen må man ha for å kunne delta. 

Man kan delta som bedriftslag, venne-eller familelag evt som enkelt person. Dette velger du når du melder deg p. 

Så ta gjerne med deg en venn eller kollega og konkurrr sammen eller mot hverandre om å få flest poeng. 

Turerne 

Turene er av ulik lengde og i ulikt terreng. Det er turer i ditt nærområdet og noen litt lenger unna. 

Konkurransen

Det er uttrekkspremier underveis som bli annonsert på Facebook og på Instagram. Alle som går minst 7 turer i løpet av sesongen får en liten premie. Barn må gå 5 turer for å få premie. Vi kårer i tillegg årets turgåer, årets lag, årtes bedrift og årets bilde. 

 

Pris 

200 kr pr deltaker, egne priser for bedrifter. Ta kontakt om deres bedrift ønsker delta. 

Enten det er naturopplevelsen, konkurransen, det sosiale eller noe helt annet frister deg mest, ønsker vi deg velkommen til årest TI PÅ TOPP!!

Tilbake til hovedside